Saturday, 11 December 2010

Petua sihat dan awet muda

Semua pasti ingin kelihatan muda dan anggun.  Petua yang saya beri ini haruslah diamalkan berterusan untuk mendapatkan kesan yang memberangsangkan.

Setiap pagi sebelum makan dan minum amalkan meminum air suam yang dicampurkan dengan beberapa titis air limau nipis.  Minum juga air suam bercampur beberapa titis  limau nipis sebelum tidur.  Amalan ini dapat membantu membuang toksin dari badan dan juga dapat membantu mengurangkan berat badan.

Selamat mengamalkan petua ini.

14 comments:

kiz said...

tips yang memang ku amalkan..sbb memang suka air limau dan benda2 yg masam...huhhu

Bazilah said...

suka sangat tips2 kat blog sis ni thanks!

azi nur said...

suukee minum ais limau...ngee dapnyee memang btl byk khasiatnye tau

Ati Masrif said...

bagus info ni

TQ melati

Zaty Rosli said...

wah kalau petua mengurangkan berat badan ni memang zaty suke...heheh =P

Akram said...

adeh2..sakit perut. terlebih limau..he3. Masam2 mmg best..

little cart00n said...

elie mmg suka minum air limau..tapi masalahnya ada gastrik terlampau..takleh minum masam! :(

abc said...

waa..bestnyer tips ni...lame dh cari.tips ni ok gak..mekasih kak

Shino said...

mnrk...leh try ni...klu x,mmbzr je buah limau nps kt blkg umh 2...

S..U..D..@..I..S said...

tip yang bagus tq2 kongsi info....

DyaNz said...

risau jugak masam2 nih..ada gastrik la plaks

Sephi Sephia said...

Salam

Setahu saya, limau nipis juga menjadi sebahagian pendiding diri daripada gangguan makhluk halus.

June Md Fouzi said...

trimas di atas info . mmg tgh nk kurangkan berat badan pun :)

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

info yg berguna. mmg byk khasiat limau nie. cempakamelati ada tak pertua utk hilangkan kelimumur?