Monday, 13 December 2010

Ini bukan ayat dari al_Quran..ini dari Kitab Bible


Maklumat ni saya baca dari blog My Airul

Yang pasti............ ini bukan ayat al-Quran......
Semoga kita semua berhati2 jangan sampai terbeli dan digantung di rumah kita.

Sebarkan dan maklumkan kepada semua saudara2 kita.
Tolong Baca.Jangan biarkan kita di perbodohkan oleh org2 KAFIR ..................
Perhatian Kalau ternampak penghujungnya ditulis
"Surah
Injilu Matay "(Terus reject)
Assalammualaikum Al Muslimin dan sahabat-sahabat semua....
Sila baca dan edarkan kepada sesiapa yang tiada di dalam e-mail ini...
Itulah agenda Kristian, maka berhati-hatilah..... Jangan terpedaya pada
rupanya sahaja tetapi tengok dan sel id ikilah isinya juga... tengok
keseluruhan. Memang ianya nampak cantik sekiranya dibuat untuk
menghiasi dinding rumah, Hhmm.... sekali pandang macam ayat/kalimah
Al-Quran.......sebenar ayat Bible.


TOLONG SEBARKAN INI SEMUA KEPADA RAKAN-RAKAN KITA

9 comments:

eT said...

huishh...
kene tgk betui2 la kan...
jgn la main belasah jek...

Dea said...

sepintas mmg sama... sama2 tlisan arab..
tp klu pandai baca alqur'an..tak kan masih tertipu kan..kan?

thx dah share...cik cempaka

n.hasleena said...

terima kasih byk2 atas perkongsian yang amat berguna. Minta kita dijauhkan dari kesilapan2 ini...

burnkelana said...

Aku pernah dpt statement mcm nie through e-mail.. hati2..

Muhamad Nor @ Mamat @ Putra said...

thanx cempaka :).. useful reminder nie... anyway, salam blogging bunge :p..

Ummiross said...

tq berkongsi info...

Syukri Kamaruddin said...

bagus sebagai ingatan bsama...

June Md Fouzi said...

thanx 4 da info :)

Tuah Anugerah said...

betul.. memang kena berjaga2 perkara2 semacam ni..