Tuesday, 7 December 2010

Firdani 'Teka Nama' Contest

Saya telah di tag oleh eilyfarhana untuk sertai contest ni.  Ia umpama saya telah terkena genjutsu,  tidak boleh ke mana-mana lagi , hanya boleh melepaskan diri  selepas memenuhi semua cabaran dan halangan-halangan.....ades...camner ni....Mesti berusaha untuk melepaskan diri dari genjutsu ini.






SYARAT-SYARAT WAJIB PENYERTAAN

1) Jadi follower blog Firdani Love Story
Halangan pertama berjaya dilepasi

2) Buat satu entry mengenai Firdani 'Teka Nama' Contest. 
Tajuk entry tersebut mestilah Firdani 'Teka Nama' Contest. 
Dalam entry wajib ade:
~ Banner kat atas (link ke entry ni)
~ Soalan di bawah (link ke entry ni)

Soalan Firdani 'Teka Nama' Contest
Dengan menggunakan banyak tenaga dan setelah mengeluarkan peluh yang agak banyak, berjaya juga melepasi rintangan ini. 

3) Letak banner di atas dekat sidebar 
blog korang dan link ke entry ni.
Rintangan ini juga berjaya dilepasi

4) Tag 5 blogger lain.
Saya tag: 

Ok telah berjaya melepaskan diri dari genjutsu, 
Rintangan 5 dan 6 adalah antara saya dan Firdani Sama

5) Jawab soalan di bawah dan jawapan 
perlu dihantar ke email berikut:
waniehalim88@gmail.com
Tak perlu letak jawapan dalam entry korang.

6) Tinggalkan link penyertaan dan email korang 
di entry ni selepas cukup sume syarat.


11 comments:

eT said...

ayooo...mencabarnyer contest...huhu

can jadi pilot.. :)

Cempakamelati said...

He! he!

wAnA said...

adeyh !! contest yg sgt2 best !! :D
kne perah otak la pasnih haha
btw , tengs 4 de tag ya :)

Cempakamelati said...

Sama-sama

sekamar rindu said...

salam...

moga menang..:)

adqayyum said...

yohooo suka sangat gamba tu....
moga menang...

Faizal n Fashitah said...

Perghhhh! nampak susah woOo contest ni. Mesti hadiah nye lumayan kot ehek..

aryo said...

boleh.boleh bolehlah....kunjungan pagi

geekz36 said...

hurm,genjutsu. bhy ni

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

ggod luck dear...hOpe awk menang yew.

aminnnn...

Firdani said...

hai sis!~ thanks ye join contest ni..:)

syarat sume dah cukup..sy ad update senarai peserta contest..bleh tengok ye..good luck!~ ^_^