Monday, 6 December 2010

Gambar rakan-rakan yang menyertai Nokia OVI App Wizard Workshop

Seperti yang telah saya beritahu dalam entry yang lalu, saya menyertai Nokia Ovi App Wizard Workshop.  Di bawah ini saya ingin berkongsi dengan rakan-rakan semua beberapa gambar yang diambil semasa worksop tersebut.

Untuk yang belum mengenali diri ini....inilah saya.


Yang cute tu Jojo Bdina

Jejaka tampan yang di tengah tu adalah Rob salah seorang dari kakitangan Nuffnang

Dari kiri, Jojo Bdina, Filivi Alexander (satu-satunya peserta dari Indonesia), saya dan Afra Yuri

Filivi Alexander dan Rayyan Haries

 Dari kiri, Shahrul Hairi, Bro Framestone, Zarean Comey, yg 3 org lagi tak tau nama
Yang berbaju merah tu Hanis Zalikha

 Jejaka tampan bertopi ni Nazuwan


Jejaka berbaju merah tu adalah Qarl, jejaka berbaju petak tu tak sempat lagi saya kenal.
Yang ber T-shirt belang putih coklat tersebut adalah Shahrul Hairy.

Semua rakan-rakan yang menyertai worksop ni kebanyakan masih muda, berumur dalam lingkungan 20 an.  Jadi yang datang ni majoritinya pangkat adik la walau diorang ni semuanya senior dari segi berblogging.  Seronok rasanya berada dibengkel ni kerana semuanya ramah dan mesra, termasuk kakitangan Nuffnang.

Gambar-gambar ni semua adalah ihsan dari Jojo Bdina, kena lah tumpang camera dia sebab saya tak bawak camera......terima kasih banyak-banyak ya. 



7 comments:

j0j0_bdiN@ said...

Haha! Seronok ye akak dah dapat gambar..
malas nak emailkan gambar tu.. baik jojo tag jek akak kat fb kan..
Seronok kenal akak kat event tu...
Moge2 kita keep in touch yep!

Cempakamelati said...

Ya akak pun camtu gak. Gambar semua cantik-cantik. Terima kasih.

qurratunainun said...

akak..baru kenal akak..hehe..comel anak akak..hehe..

Cempakamelati said...

Terima kasih

Shahrul Hairy Shaharuddin said...

Salam ziarah Kak Cempaka! =D

Aduhaii, malu lak gambar botak saya ada lam blog akak yg comel nie.. huhu~ tak pe, dah pjg sket rambut nie ha.. huhu~

Semoga jumpa di lain event k! salam..

yours
SH

kiz said...

oooo..dah kenal dah...

Cempaka melati said...

Shahrul Hairy. Maaf la ya..baru hari ni ternampak komen Shahrul masa belek-belek post-post lama. Terima kasih ya sebab sudi bertandang ke blog akak.