Saturday, 29 January 2011

Jum semua ahli Nuffnang join churp churp untuk tambah pendapatan

Selain dari iklan yang disiarkan di laman web, kita juga boleh menambahkan pendapatan dengan menyiarkan iklan-iklan kempen churp churp, klik di SINI untuk mengetahui lebih lanjut dan untuk pendaftaran.






6 comments:

eT said...

ikut mood nk churp2...hehe
selalunyer biarkan je iklan tuh...:p

nelly said...

nelly tak ada nuffang
hehehe

MataHati @ MH said...

nilai churp churp sya masih lagi 0 sen..hehehe
mcm mana ek kaedahnya nak kasi nilai duit bertambah dalam churp2 ni..

Cempakamelati said...

MataHati - Churp churp selalu keluarkan kempen, yang saya biasa buat saya siarkan kempen-kempen tu ke Facebook dan ke Twitter. Kadang-kadang saya masukkan dalam blog ni. Kena cek selalu. banyak lagi tu kempen yang sedang berjalan. Try la siarkan. Untuk tiap-tiap klik kita akan dapat 20 sen.

kiz said...

den jarang nak kempen..haha...tapi dah ada 8 hengget..ahaha..tu sekali sekala je iklan kan kat FB ngan twiter

toyolkiut said...

menarik..