Friday, 9 October 2015

Anda dibayar untuk membaca

Adakah anda ulat buku dan suka membaca?  Adakah anda tahu, dengan minat membaca ini juga anda boleh mendapat bayaran?  Sila teruskan membaca jika anda berminat.

Adakah anda tahu, dengan mambaca secara online anda akan dibayar?  Terdapat pelbagai bacaan dalam Bahasa Inggeris dalam bentuk novel dan buku-buku ilmiah... dan anda akan dibayar untuk membaca buku-buku tersebut.  Walaupun sedikit, tetapi anda dibayar


Untuk menyertai aktiviti ini dan dibayar dalam bentuk satoshi, Bila jumlah satoshi berjumlah 20,000 ke atas, ia akan dihantar ke e-wallet, klik disini membuka e-wallet anda. 

Bila telah daftar ewallet, log in e-wallet tersebut dan klik dibahagian wallet.  Kemudian klik di link My Address.  Copy link tersebut dan catatkan dan simpan dimana-mana.  Code ini adalah code ewallet anda dan akan digunakan semasa daftar di laman web bacaan nanti.  Klik disini untuk daftar ke web bacaan.  

Bila jumlah satoshi terkumpul agak banyak, anda boleh memindahkan ke e-wallet satu lagi untuk tujuan pengeluaran.  Klik di sini untuk daftar e-wallet tersebut dan memasukkan Code :  322YN.


Selamat membaca!!

No comments: